mandag den 16. juli 2012

Hvorfor er det så sjældent...

...at man tager sig sammen til at lave en gang lækker, hjemmelavet müsli? Det er så nemt, og så smager det fantastisk!


Aftenens müsli-kreation var ikke planlagt på forhånd, så det blev en meget simpel udgave, med de ting jeg lige havde i skabet.


Basis-müsli med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø, sesamfrø og rosiner. Normalt indeholder min müsli altid nødder og mandler, men der var desværre ingen af delene i skabet i dag.


Alle ingredienserne blandes og bredes ud på en bageplade, hvorefter en smule honning (mængden afhænger af, hvor sød man foretrækker sin müsli) fordeles på toppen.


Det hele kommes i ovnen ved 200 grader i cirka 15 minutter - husk at røre i blandingen en gang eller to - og vupti, så er der lækker morgenmad! Smager skønt med ymer, A38 eller bare almindelig mælk.

Müslien kan med fordel bages om morgenen, lige inden servering, så den er lun og sprød, når den skal spises.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar